tiistai 4. marraskuuta 2014

8A:n dekkarimuunnelma oli paras halloween-esitys


Hilja Rautio 8A

Saaren koulussa vietettiin tukioppilaiden järjestämää halloween-juhlaa perjantain 31.10. neljännellä tunnilla. Juontajina toimivat tukioppilaat Hanna-Sofia Luoto ja Inka Pisilä. Kaikki luokat sekä kahdeksannen luokan valinnaismusiikin ryhmä olivat suunnitelleet juhlaan sopivan karmaisevia ohjelmanumeroita. Lopuksi äänestettiin paras esitys ja myös paras halloween-hahmo.
Palkintokakku

Parhaaksi esitykseksi valittiin 8A-luokan Eikä yksikään pelastunut -muunnelma Yhdeksän pientä kasiluokkalaista - joista yksikään ei selvinnyt. Idean keksi Hilja Rautio luokkakaverinsa kirjaesittelystä. Hauskan käsikirjoituksen kirjoitti Julius Yrjänä ja lopussa kuullun runon Ossi Tuuttila.

Näytelmässä yhdeksän kahdeksasluokkalaista lähtee tavalliseen tapaansa kouluun, mutta päivän aikana jokainen vuorollaan kuolee ja lopulta kotiin ei palaa yhtäkään oppilasta. Kaikki kuolemat liittyvät tavallisen koulupäivän tapahtumiin ja ne on keksitty omien kokemusten pohjalta. Näin ollen voisi sanoa, että koulu voi koitua kuolemaksi.

Näytelmässä esiintyi kymmenen 8A-luokkalaista (Vaula, Emilia, Hilja, Silja, Helmi, Niko, Julius, Mikko, Lassi ja Antton), kertoja (Ossi) sekä ruumiiden viejä (Ilari). On hyvä muistaa, että näytelmä oli luokan oppilaiden täysin itse ideoima ja tekemä! Kaikkien osallistuneiden mielestä näytelmää oli hauska tehdä ja kaikki halukkaat pääsivät mukaan (ja osa vähän väkisinkin).

Palkinnoksi 8A-luokka sai syödä halloween-kakkua kotitalousluokassa.
8A:n Lassi, Julius ja Ossi sekä 9C:n Tiia


Toisen sijan kilpailussa jakoivat 9B Punahilkka-näytelmällään sekä 9C halloween-sketseillään. Muutkin esitykset olivat kaameaan tunnelmaan sopivia: 7A:n neljän tytön soittoesitys, 7B:n kurpitsanpiirtokilpailu, 8B:n ja C:n kauhutarinat sekä 9A:n hulvaton iprovisaatioesitys Putouksen tyyliin. Kilpailussa oli myös kolme tuomaria, jotka jakoivat inhottavia kommenttejaan.


Tuomareina toimivat tukioppilaat Jenni Karsikko, Santeri Puhakka ja Riku Korpela.


Parhaaksi hahmoksi valittiin Lassi Peltola sotilasasuineen. Toisen sijan vei Ossi Tuuttila, ja kolmanneksi tuli Roni Martikkala. Ensimmäinen palkinto oli suklaata, toinen ja kolmas Halloween-karkkeja.


7A:n tytöt vas. Oona, Elina, Milja ja Saara soittivat pelottavaa musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti